Detta är början

Hej på Er! 
Vet inte vad jag ska säga mer är att jag tänkte börja blogga på blogg.se igen! Under en tid nu har jag testat andra bloggportaler, men blogg.se känns ändå som hemma typ haha. 

Jag började blogga på samma blogg jag hade för typ 2,5 år sedan, funderade på att ta bort alla inlägg innan just för att jag bara ville ha namnet på bloggen och för att de va just för 2,5 år sedan jag skrev inläggen (och vem vill att folk ska läsa de man skrev när man gick i 7an, inte jag iallafall) men jag vet inte om ni är sånna, men jag gillar iaf att kolla tillbaka på hur man va innan, och mina bloggar har varit ett sett att göra de på, de är liksom hur jag va, töntig/osäker/noeye4fashion typ, så inläggen är kvar, varsågod att skratta åt mig, i can take it :-)

Kanske ska berätta hur Mitt liv är just nu? Just nu är livet som en jävla berg och dalbana, de finns så mycket positivt runt om mig men också mycket negativt. Jag är kär, vilket nog är den bästa känslan jag haft i mitt liv. Det är jullov, sista terminen i nian kvar, vilket är både bra och dåligt, sen finns de de extra jobbiga sakerna som är personliga men något kommer ni kanske märka, vi får se! 

Detta va iallafall första inlägget 2014, vi får se om de blir fler ❤️


Allmänt | |
Upp